.:|Restaurace U Bedrníčků|:. ⇒ Denní menu 
Číšník

Restaurace U Bedrníčků

Denní menu

Přejete si dostávat denní menu na Váš e-mail? Níže stačí vyplnit jen emailovou adresu a tlačítkem "Přihlásit k odběru" se zaregistrujete k odebírání denního menu na Váš e-mail.

Tak už dneska konečně máme otevřeno!

Dle rozhodnutí vlády od 26.11. otevřeno do 22.00 hodin.

Děkujeme, že jste s námi.

Předobjednávku jídel můžete provést na tel.: (+420) 773 588 088

29.11.2021
 
Polévky:
Kuřecí vývar s masem a nudlemi(1,3,6,9)30,-
Dršťková(1,6)35,-
 
Jídla na objednávku:
150gVepřový steak "Satanovo potěšení", hranolky(1,6)140,-
150gSmažený kuřecí/vepřový řízek, vařený brambor, okurka(1,3,7)125,-
100gSmažený sýr, hranolky, tatarská omáčka(1,3,6,7,10)125,-
 
Hotová jídla:
100gHovězí roštěná na houbách, houskový knedlík/rýže(1)105,-
100gHovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík/těstoviny(1,3,9)98,-
100gNáchodská krkovička, šťouchaný brambor(1,6,10)98,-
100gVepřové nudličky "Stroganov", rýže(1,7)98,-
100gVepřová pečeně, houskový knedlík, zelí(1,12)98,-
120gKuřecí prsa s rajčaty a mozzarellou, vařený brambor(1,4,6,7)98,-

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (například špalda a khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
    1. glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1)
    2. maltodextrinů na bázi pšenice (1)
    3. glukózových sirupů na bázi ječmene
    4. obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu.
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
    1. rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
    2. rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
    1. zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1)
    2. přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji
    3. fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji
    4. esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji
  7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
    1. syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
    2. laktitolu
  8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich
(1) A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.